63 81 11 61 post@ojohansen.no

Om oss

O.Johansen og Sønner AS – Snekkern´n Lillestrøm

O.Johansen og Sønner AS er en egeneid bedrift, som er en del av Snekker’n sin store familie som inneholder 19 butikker over hele landet. Vi leverer produkter til hus og hytte.

Vår lokale bedrift startet tre dager før Grunnlovsdagen i 1911 som en trevarefabrikk på Lillestrøm av Oscar Johansen. I dag er det tredje generasjon i Johansen familien som driver vår moderne forretning.

Vårt mål er å være en del av et kjedekonsept som besitter en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. O. Johansen og Sønner AS ønsker å gi deg den beste servicen og kompetansen, samt de beste produktene med hjelp fra våre kvalifiserte medarbeidere. Vi skreddersyr løsninger for deg og gir anbefalinger for hva som passer for ditt hus.

Med en lang historie og over 109 års erfaring fra bransjen, tør vi å påstå at vi er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service.
Vi har ekte fagfolk i butikken!

Vi skal gjennom våre veivalg i O. Johansen og Sønner AS bidra til å gi kunden en følelse av unikhet og mange valgmuligheter.

O.Johansen og Sønners verdier jobber vi for hver dag – vi skal være best på fagkunnskap, kvalitet og service!

Ta kontakt med oss i dag og besøk vår 300m2 store forretning!

Ta kontakt!

Sørumsgt. 66 A , 2004 Lillestrøm

+47 63 81 11 61

post@ojohansen.no

  Åpningstider

  Mandag – Fredag
  08.00 – 17.00

  Torsdag
  08.00 – 20.00

  Lørdag
  Stengt