63 81 11 61 post@ojohansen.no

TUNdøren – Velkommen til vår dørverden

YTTERDØREN – Et sentralt førsteinntrykk

50 ÅRS ERFARING MED DØRER – Den norske produksjonsfabrikken TUNdøren ble etablert i 1943 som Reidar A. Røed, og har helt siden 1968 produsert ytterdører til hele det norske markedet under merkevaren Tundøren. Selskapet ligger sentralt i Sandefjord, og er en familiebedrift som drives i dag av 3. generasjon.

Dører er et viktig element som bidrar til å sette preg på hjemmets utseende. Spennende design, farger og materialer gjør at du kan velge dører som passer best til nettopp din bolig. Hos TUNdøren har du utvalget enten du ønsker det tradisjonelle og tidløse eller stramme og stilsikre. Med lang erfaring som produsent av dører, vet de hvor viktig det er å velge god kvalitet. Velkommen til TUNdørens verden!

Med TUNdøren kan du skape det nettopp det uttrykket du ønsker for ditt inngangsparti. Kanskje litt spreke farger?

Når du ønsker noe spesielt for ditt inngangsparti, er TUNdøren er riktig valg.

Montere selv eller la oss gjøre jobben?

Det er fullt mulig å skifte en dør eller et vindu selv, men det krever presisjon og ­innsikt. ­Nettopp derfor velger mange å støtte seg på den fagkunnskapen og ­erfaringen som finnes ute hos våre forhandlerne og våre håndverkere.

Hos Snekker´n får du alltid prate med dyktige fagfolk, som vil gi deg god veiledning enten du ­velger å ­montere selv eller få jobben utført. Lokalt ­eierskap i alle våre butikker sikrer at du som ­forbruker blir tatt på alvor og får god ­oppfølging.

Les mer på www.tun.no